De toekomst !

We vinden het hebben en verzorgen van puppies erg leuk, maar nog leuker is het om af en toe zelf een pupje te houden. Het is best wel een verantwoordelijke taak om de pups gezond op te voeden en het is elke keer weer spannend als de geneeskundige onderzoeken uitgevoerd moeten worden!

Op dit moment hebben we een aantal jonge teven waarvan we weten dat ze goede gezondheidsuitslagen hebben en juiste showuitslagen om met hen te mogen fokken.  Dat zijn Donna (dochter van Laika en Ricki), Page (dochter van Flower en Wilson) en Birdie. Birdie heeft al haar eigen pagina's, Voor Donna en Page moeten we die nog maken.

In december 2012 hebben we na twee jaar zoeken een nieuwe jonge reu aangekocht ter aanvulling op onze lieve bink Zairus.  We hopen dat hij door de gezondheidsonderzoeken gaat komen. Dit jaar zullen we in ieder geval kijken hoe hij het op de shows gaat doen.

Hieronder een foto van de toen nog kleine puppies Toya en Chevy (voldoen ondertussen allebei aan alle gezondheidsonderzoeken en zijn ondertussen zelf moeder en vader van gezonde pups!)

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496